VINDUER FOR FLATE TAK

Gjør hjemmet ditt lysere

I et hus med flatt tak er det ofte en utfordring å få dagslyset fra fasadevinduene til å strekke langt nok inn i rommet. Med VELUX vinduer for flate tak bestemmer du selv hvor i rommet du vil ha dagslys, og samtidig får du med deg masse god og frisk luft.

Vi ser solstrålene på veggen og kan skimte hva slags vær det er, og hvordan lyset endrer seg gjennom dagen. Jeg kan sitte på trappen og kikke ut på det flotte grantreet i hagen

Harry Emil, boligeier

Pris fra 8.144 NOK

Vindu for flate tak med plant glass 

VELUX vindu for flate tak med plant glass skiller seg ut som et elegant, men likevel diskret vindu for flate tak med en takvinkel mellom 2-15°. Det øvre glasset har et spesielt belegg for enkel rengjøring.

Les mer

Pris fra 6.706 NOK

Vindu for flate tak med kuppel

VELUX vindu for flate tak med kuppel er perfekt for kontor, sykehus, skoler og ikke minst private boliger. Den sikrer maksimalt lysinnslipp, som forsterkes av den hvite rammen og karmen som reflekterer lyset ned i rommet.

Les mer

Uansett hvilken type du velger, kan du også velge VELUX INTEGRA® elektrisk åpningsbare med trådløs  fjernbetjening. Kobler du til VELUX ACTIVE inneklimakontroll på de fjernbetjente vinduene, får du en intelligent smarthus-løsning som lufter ut hjemmet ditt etter behov.

Saunders Architecture

Det estetiske vinduet for flate tak

VELUX vinduer for flate tak med buet glass er den optimale løsningen i et flatt tak. Det slipper inn masse deilig dagslys og gir fritt utsyn til himmelen – det hele i et estetisk design. I motsetning til fasadevinduer, kan vinduer for flate tak spre dagslyset inn i alle kriker og kroker i hjemmet. 

Scroll for funksjoner

1/1

Kontroller lys og varme

Få optimalt utbytte av dine vinduer for flate tak med smarte VELUX solskjerming. VELUX har en løsning, uansett om du har behov for å mørklegge soverommet, ha en behagelig innetemperatur, eller dempe det skarpe sollyset.

VELUX INTEGRA®

Velger du VELUX INTEGRA® elektrisk vindu for flate tak, får du muligheten til å fjernbetjene vinduene dine med en trådløs veggbryter. Med den innebygde regnsensoren er du også helt trygg hvis det plutselig skulle komme nedbør – vinduene vil lukke seg automatisk ved første dråpe. 

Med VELUX INTEGRA® kan du også koble til VELUX ACTIVE automatiske inneklimakontroll. Intelligente sensorer måler temperatur, luftfuktighet og CO2-nivået i hjemmet ditt, og åpner vinduet automatisk etter behov. Den aktiverer også solskjermingen på en varm sommerdag og sikrer et godt inneklima døgnet rundt. Det hele styrer du fra en app på mobilen din.