TAKVINDUER

Slipp dagslyset inn i hele huset

Mange boliger tørster etter dagslys, og da er takvinduer den perfekte løsningen. Et takvindu gir over dobbelt så mye lys som fasadevinduene dine og sørger for at dagslyset kommer inn i hver mørke krik og krok. Med det store utvalget av takvinduer til skråtak kan du får dagslys inn i hjemmet, uansett boligtype.

Vi hadde problemer med at ganghøyden i trappen var for lav. For det første gav løsningen med å lage et stort vindu i trappegangen mye lys, men også en bedre høyde i trappen, som også er nyttig.

Jonas, søborg

Pris fra 4.706 NOK

Midthengslet takvindu

Et VELUX midthengslet takvindu gir mengder av dagslys og utsyn, og er også enkelt å betjene – selv med møbler plassert rett under vinduet. Med den unike lufteklaffen i toppen av vinduet kan du lufte ut uten å åpne vinduet.

Les mer

Pris fra 7.231 NOK

Topphengslet takvindu

Et topphengslet takvindu gir deg panoramautsikt og mengder av dagslys. Du åpner og lukker det enkelt med et håndtak i nedre del av vinduet. I toppen av vinduet finner du også den unike lufteklaffen, som kan lufte ut rommet, uten å åpne vinduet. Topphengslet vindu er det rette valget om du ønsker en balkongfølelse.

Les mer

Pris fra 17.230 NOK

VELUX STUDIO ”3-i1”

Med det nye, smarte VELUX STUDIO får du tre takvinduer i én karm og kan slippe enda mer dagslys inn i hjemmet ditt. En estetisk – og samtidig rimelig – løsning, som med sine slanke profiler gir deg panoramautsikt.

Les mer

Uansett hvilket hus du har, har vi en passende løsning. Med vårt brede utvalg av takvinduer kan du alltid få rikelig med dagslys og frisk luft.

Midthengslet takvindu

VELUX midthengslede takvinduer er en perfekt løsning for skrå tak. Du får mengder av dagslys og frisk luft inn i hjemmet – og kan lufte ut uten å åpne vinduet, med den unike lufteklaffen i toppen av vinduet. Takvinduer sprer dagslys inn i alle mørke kriker og kroker. Med VELUX INTEGRA® og VELUX ACTIVE har du også mulighet til automatisk utlufting.

Scroll for funksjoner

1/1

Kontroller lys og varme

Få optimalt utbytte av dine vinduer for flate tak med VELUX solskjerming. VELUX har en løsning, uansett om du har behov for å mørklegge soverommet, ha en behagelig innetemperatur eller dempe det skarpe sollyset.

VELUX INTEGRA®

Velger du VELUX INTEGRA® elektrisk vindu for flate tak, får du muligheten til å fjernbetjene vinduene dine med en trådløs veggbryter. Med den innebygde regnsensoren er du også helt trygg skulle det plutselig komme nedbør – takvinduene vil lukke seg automatisk ved første dråpe. 

Med VELUX INTEGRA® kan du også koble til VELUX ACTIVE automatisk inneklimakontroll. Intelligente sensorer måler temperatur, luftfuktighet og CO2-nivået i hjemmet ditt, og åpner vinduet automatisk etter behov. VELUX ACTIVE aktiverer også solskjermingen på en varm sommerdag og sikrer et godt inneklima døgnet rundt. Det hele styrer du fra en app på mobilen din.